Vilkår

Ved kjøp av produkter og tjenester fra Egmont (Story House Egmont AS, Egmont Kids Media Nordic AS og Fagmedia AS) gjelder følgende betingelser:

Tilbud og velkomstgaver

Annonserte priser, tilbud og velkomstgaver gjelder kun nye abonnenter i Norge, med mindre noe annet spesifikt fremgår. Du finner kontaktdetaljer nederst i disse betingelsene.

Abonnementsperioden

Abonnement på Flipp forskuddsbetales ut fra hvilken abonnementstype og termin du har valgt, og løper til det sies opp.

Oppsigelse av abonnementsavtalen

Du kan når som helst si opp abonnementet på Flipp ved å logge inn på Min Side og velge "Oppsigelse". Du kan også sende en e-post til abo-flipp@egmont.com.

Det er ingen bindingstid på våre abonnementer, men vi refunderer ikke betaling for forhåndsbetalte abonnementer. Manglende betaling vil ikke anses som gyldig oppsigelse.

Tilgang til blader etter abonnementsperioden

Flipp er en strømmetjeneste der du får tilgang til innholdet så lenge du er abonnent. Selv om du laster ned et blad for offline-lesing, forsvinner tilgangen til bladet hvis abonnementet ditt løper ut.

Hvis du har Solo-tilgang til et blad du abonnerer på på papir, kan du lese det i Flipp så lenge du abonnerer på bladet. Hvis abonnementet på bladet løper ut, mister du også tilgang til det digitalt.

Angrerett og retur

Angrerettloven gir deg mulighet til å angre kjøpet inntil 14 dager etter at du har fått tilgang til produktet.

Link til angrerettskjema finner du her

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp.

Reklamasjon

Story House Egmont vil levere produktene i samsvar med spesifikasjonen som er oppgitt på flipp.no. I tilfelle mangler ved produktene, ta kontakt med kundeservice snarest mulig.

Personvern

For informasjon om hvordan Story House Egmont behandler dine personopplysninger, se:

Personvern.

Betaling

Betaling for abonnement skjer ved forskuddsbetaling, med mindre annet er spesifisert. Betalingsfrekvens, betalingsmetode (automatisk trekk fra Vipps) og beløp beror på hvilket abonnement du har valgt.

Endringer av priser, vilkår m.m

Vi forbeholder oss retten til å endre priser, kjøpsbetingelser, retningslinjer for personvern og innholdet og sammensetningen av produkter og tjenester. Endringer varsles gjennom informasjonstekst på e-post og/eller andre hensiktsmessige kanaler, og gjelder fra og med fornyelse av abonnementet.

Pris ved abonnement på blader fra Story House Egmont

Som abonnent på en rekke blader fra Story House Egmont, får du rabatt på Flipp-abonnement. Om abonnementet på bladet stopper, går prisen på Flipp opp til normalpris. Denne prisendringen varsles ikke, og vil gjelde fra datoen abonnementet på bladet løper ut.

Tilgangskontroll på Flipp

Innloggingsdetaljer til Flipp er personlig og kan ikke deles med noen utenfor din husstand. Vi forbeholder oss retten til å stenge tilgangen til Flipp uten forutgående varsel og kompensasjon hvis innloggingsdetaljer deles med andre. Når du velger å si opp ditt Flipp-abonnement mister du tilgangen til innholdet i Flipp på alle flater.

Minstealder for kjøp

Du må være 18 år eller eldre for å kunne kjøpe et abonnement/event/blad hos Story House Egmont. Hvis du er under 18 år, må foresatte gjennomføre kjøpet.

Kontaktinformasjon og returadresse

Adresse og telefonnummer til kundeservice finner du på Kontakt oss. Du kan også administrere ditt kundeforhold til Flipp selv på Min side.

Hvis du ønsker å endre ditt kundeforhold på et printmagasin fra Story House Egmont Publishing, kan du gjøre det på https://minside.bladkiosken.no/